Ajtónyitás non-stop a hét minden napján 0-24

ZÁRSZERVIZ: AUTÓ-GÉPJÁRMŰ NYITÁSOK, BIZTONSÁGI ZÁRAK , HEVEDEREK NYITÁSA, MINDEN AMI ZÁR ÉS AJTÓ, HÍVJA HELYI ZÁRSZERELŐNKET
BIATORBÁGY-TÖRÖKBÁLINT
ÉS KÖRNYÉKE 0-24

Diósd, Etyek,Budafok,
Budatétény, Kamaraerdő, Páty

Ügyelet: 0620-529-0385

Bauvir KFt.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEK:

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, és a hasznos tippeken túl most Öné egy beváltható ajándék kupon 2000 Ft értékben, melyet a hibaelháritás során munkatársunknál válthat be!
 

  • Kérek értesítést az alábbi akciókról:

  • Dugulás-elhárítás
  • Gázszerelés
  • Vízszerelés
  • Zárszerelés
  • Műszeres csőtörés-vizsgálat
  • Kamerás csővizsgálat

Zárszerviz Biatorbágy -Törökbálint és környéke

HA AZONNALI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE MERT  ELROMLOTT A ZÁR, ELHAGYTA A KULCSOT, KICSAPÓDOTT VAGY BETÖRTEK, AKKOR NE HABOZZON HÍVJA ÜGYELETI SZÁMUNKAT: 0620-5290385

Biatorbágy, Törökbálint és környékén éjel-nappal állunk minden kedves megrendelőink rendelkezésére.

ZÁRSZERVIZ MINDEN PROBLÉMÁRA:

Kicsapódás: Csak a szemetet akarta kivinni vagy még szólni a gyerekhez pár szót ? Sokszor előforduló probléma, ráadásúl minden perc óráknak tűnik mert a folyóson kell állnia?

Nem nyitja a kulcs a zárat: Erről sem tehet.....

Mi az ami Önön múlik?

A véletlenszerű meghibásodásokért nem okolhatja magát, a kicsapódás is bárkivel megtörténhet. Amit Ön megelőzhet ha idejében gondoskodik megfelelő védelemről, hogy Ön és vagyontárgyai biztonságban legyenek.

Ha már napok óta akad a zár és percekig kell játszani mire kihúzza a kulcsot, akkor bizony nem szabad csodálkoznia ha egy fárasztó nap után már nem tud bemenni a lakásába.

A zárakon kívül elkészítjük az Ön kulcsait megszereljük ajtóit vagy plusz védelmet biztosítunk a lehető legalacsonyabb áron. Cégünk legfontosabb célja hogy ügyfeleinket maximálisan kiszolgáljuk ezért minden munkáért garanciát vállalunk. Nonstop gépműhelyünk a hét minden napján javítja szereli a különböző márkájú zárakat. Garantált minőségben szervízelnek jól képzett munkatársaink. Saját gépkocsiból dolgozunk, így munkánk költségeinek csökkenése is az ön javát szolgálja.

A Bauvir Kft egyéb szolgáltatásit ajánljuk, ha egy megbízható csapatot keres, akik mindenben partnerek:

DUGULÁSELHÁRÍTÁS, VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS,
BIZTOSNÁGTECHNIKA-VAGYONVÉDELEM-RIASZTÓK, MŰSZERES VIZSGÁLATOK: CSATORNAKAMERÁZÁS,
Csővizsgálatok: AKUSZTIKUS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS