Ajtónyitás non-stop a hét minden napján 0-24

ZÁRSZERELÉS  BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN, PROFI ZÁRSZERELŐK , AZONNALI SEGÍTSÉG!

HIVJON MINKET BÁRMILYEN
ZÁRSZERELÉSI PROBLÉMÁVAL


0620-529-0385 VAGY 061-2901306

Bauvir KFt.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEK:

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, és a hasznos tippeken túl most Öné egy beváltható ajándék kupon 2000 Ft értékben, melyet a hibaelháritás során munkatársunknál válthat be!
 

 • Kérek értesítést az alábbi akciókról:

 • Dugulás-elhárítás
 • Gázszerelés
 • Vízszerelés
 • Zárszerelés
 • Műszeres csőtörés-vizsgálat
 • Kamerás csővizsgálat

ZÁRSZERELÉS, a BAUVIR KFT ZÁRSZERELŐIVEL 

Zárszerviz gyorsszolgálatunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • Roncsolásmentes ajtó nyitás, zárcsere
 • Cilinderek készítése, felszerelése
 • Zárbetétek átkódolása-cseréje
 • Hevederzárak gyártása, szerelése
 • Betörés utáni helyreállítás
 • Zárak utáni kulcskészítés
 • Főkulcsos, vezérkulcsos rendszerek
 • Roncsolásmentes autónyitás

A zárszerelés egyaránt magába foglalja a zár szerelést, zárbetét szerelést és az ehhez tartozó kiegészítők szerelését. A zárszerelés a biztosítók és a rendőrség előírásainak illetve a biztonsági követelményeknek megfelelően történik.

Mivel a zárszerelés sokszor hirtelen jövő igényből ered, így a hét minden napján, éjjel-nappal hívhatóak vagyunk, akár ünnepnapokon is 24 órás műszaki zárszerelő ügyeletet biztosítunk.
Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy, minőségi, magas színvonalú zárszerelő szolgáltatásban lesz részük. A visszatérő ügyfeleink már tudják ezt!

Zárszerelés igazi mesterektől: állunk rendelkezésükre napi 24 órában!

Sokunkkal előfordult már, hogy beletört a zárba a kulcs vagy hirtelen felmondta a szolgálatot az ajtózár. A zárszerelés ma már nem egyszerű lakatosmunka, kifinomult műszaki érzék és szakmában való jártasság kell hozzá.

Ne várja meg, míg betörnek az otthonába, cseréltesse biztonságosabbra zárjait képzett zárszerelővel!

A zárszerelő szakembereink a megrendelőink kívánságait maximálisan teljesítik, ügyelve arra hogy, betartsák a zárszerelés biztonságtechnika szabályait.
Fontos, hogy jó minőségű zárakat szereltessen be, mert ezzel előzheti meg a későbbi anyagi veszteségeit, az esetleges pszichikai megrázkódtatást, amit egy betörés okozhat.

Gondoskodjon lakása, ingatlana megfelelő biztonságtechnikai védelméről! Zárszerelés felkészülten

zárszerelő Bauvir

Zárszerelés szolgáltatásainkat az összes kerületben végezzük, azonos kiszállási költséggel éjjel- nappal és hétvégén az áraink nem változnak.

Elforog a zárban a kulcs? –esetleg nem tudja kivenni a kulcsot? Beletörött a kulcs a zárba?

Zárszerelő Kollegáink a helyszínen is tudnak zárakat javítani, vagy bármilyen típusú zárat illetve zárbetétet cserélni. Alkalmazkodunk az igényekhez így többféle áron és minőségben tudunk zárbetéteket biztosítani a helyszínen.


Zárszerelés ésszerűen,

 • Biztonsági zárnak minősül a minimum 5 csapos hengerzár, a minimum 3 rotoros mágnes-zár, a kéttollú kulcsos zár, a szám vagy betűjel kombinációs zár, amennyiben a variációs lehetőségek száma meghaladja 10.000-et, valamint az egyedi minősített lamellás zár.

Zárszerelés és védelem,

 • A hengerzárat fúrás, törés ellen védeni kell. / megfelelő pajzs vastagsággal.
     

      Zárszerelés, pontos szerelés

 • Az ajtó lap pontos beállítása-illeszkedése meghatározza a zárszerkezetek tökéletes működését.

Mi a helyzet az Ön lakásával? Biztonságosan védett az otthona? Értékei védelme mennyit ér Önnek? Spórolással mennyi pénzt dobhat ki az ablakon?

Nagyobb védelmet szeretne?- zárszerelés, zárbetét csere, igényesen
Hagyományos zárbetéteit kódkártyás fúrásvédett fúrt kulcsos saválló zárbetétekre cseréljük, kódkártyával ellátott-ami abban védi Önt hogy a kulcsmásolásra csak arra jogosult akinél a kártya van. Így biztos lehet abban hogy szomszéd, szerelő ,idegen akár albérlő nem másol magának kulcsot. Zárbetéteit levédjük, hevedereket szerelünk és Biztonsági rácsokat gyártunk. Zárszerelőink sokoldalú tanáccsal látják el Önt .

Zárszerelés egyedi igényekre szabva:

főkucsos rendszer

Kulcs azonos rendszerek: Olyan magánszemélyeknek ajánljuk akiknek több kulccsal zárható helyiségük van, és nem szeretnének hatalmas több kilós kulcskészletet a táskájukba cipelni. Minden ajtó 1 kulccsal nyitható.


Zárszerelés minden helyzetre:

Főkulcsos rendszerek: Mi is az a főkulcsos rendszer?
Irodaházakban,panziókban, középületekben zárszerelőink kialakítjuk a különböző kulcsokhoz a belépési szinteket. Mit is jelent ez?

- Alkulcsot kap a szakács a konyhához, a takarítónő a mosodába,
- főkulcsot kap az osztályvezető a hozzátartozó irodákhoz
- vezérkulcsot pedig csak az kap aki az összes jogosultság tulajdonosa és aki bárhová beléphet , minden ajtót nyit.

Az alkulcs és a főkulcs is csak a saját területét illetve hozzárendelt ajtókat nyitja


Zárszerelés, zárak átkodolása

 

Biztonsági zárszerkezetek átkódolása (tollas kulcsok is): Ha nem szeretné az egész szerkezetet kicserélni de, új kulcsokra van szüksége (a régi, már ne működtesse) akkor átkódoljuk a zárat.

Kit bízzunk meg a zárcsere elvégzésével?

Sürgős lenne egy zárcsere, vagy éppen szeretné "betörésmentessé" tenni otthonát, de nem tudja eldönteni, mi alapján válassza ki a megfelelő zárszerelő szakembert?

Mire érdemes odafigyelni, ha az elérhető legrátermettebb zárszerelőt szeretné megtalálni?

A minőségi zárjavítás és zárcsere szolgáltatás ismérvei

 • Profi zárszerelő szakember = minőségi munkavégzés: fontos, hogy a zárcsere hozzáértő lakatos szakember közreműködésével történjen meg. Ezt nehéz felmérni, de az érzéseinkre hallgatva talán már egy telefonbeszélgetés alapján is le tudunk szűrni valamit a hitelességből.

A Bauvir Kft szakértő csapata munkájával a legmagasabb szintű zárszerviz szakmai minőséget garantálja önnek. Zárszerelés bizalommal

 • 24 órás zárszerviz: elég bosszantó, ha elromlik a zár, és beragadunk a saját otthonunkba, vagy éppen nem tudunk bejutni a lakásba. Ezek a szituációk pedig nem mindig munkaidőben történnek, éppen ezért fontos, hogy akár az éjszaka kellős közepén is lehetőségünk legyen kérni egy zárjavítást vagy zárcserét.

A Bauvir Kft zárszerviz szolgáltatása éjjel-nappal elérhető.

 • Versenyképes ár: nem is gondolnánk, hogy mekkora különbségek lehetnek a különböző cégek zárszerelési szolgáltatásainak árfekvése között. Ha nem sürgősségi esetről van szó, tájékozódjunk előre az árakról.

A Bauvir Kft zárszerviz zárszerelési árképzését jelentős mértékben befolyásolja az a szándék, hogy egyszeri ügyfelei a későbbiekben is visszatérjenek hozzá.

 • Garancia: egy jó zárszerviz bátran vállalhat garanciát az elvégzett munkákra, így ha egy cég garanciát ad, ott valószínűleg jó minőségű  zárszerelő munkára számíthatunk.

A Bauvir Kft zárszerviz garanciát vállal zárszerelő szakemberei tevékenységére.

 • Segítség a megfelelő zár kiválasztásában: a jó zárszerelő szakember nem feltétlenül az, aki rögtön ránk akar tukmálni egy zárat, hanem inkább az, aki meghallgatja, milyen szempontokat tartunk fontosnak, és az alapján velünk együtt segít a megfelelő zárszerkezet kiválasztásában.

A Bauvir Kft, zárszerviz,  zárszerelő szakértői az egyedi körülményeket és igényeket felmérve a leginkább megfelelő biztonságtechnikai eszközt javasolják ügyfeleik részére.

 "Záros" ügyeit orvosolja a Bauvir zárszerviz szakembergárdájának gyors, megbízható és szakszerű, 24 órás zárszerviz, zárszerelés, lakatos szolgáltatásával!

LinkBank

 

 
 

A Bauvir Kft egyéb szolgáltatásit ajánljuk, ha egy megbízható csapatot keres, akik mindenben partnerek:

DUGULÁSELHÁRÍTÁS, VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS,
BIZTOSNÁGTECHNIKA-VAGYONVÉDELEM-RIASZTÓK, MŰSZERES VIZSGÁLATOK: CSATORNAKAMERÁZÁS,
Csővizsgálatok: AKUSZTIKUS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS