Ajtónyitás non-stop a hét minden napján 0-24

AJTONYITÁS  nonstop, ZÁRNYITÁS, ZÁRSZERVIZ, zárszerelő GYORSSZOLGÁLAT

ZÁRSZERELÉS,AJTÓNYITÁS, ZÁRJAVÍTÁS,
HEVEDERZÁR SZERELÉS, AUTÓZÁR NYITÁS,

ZÁRJAVÍTÁS, ZÁRCSERE
BIZTONSÁGI ZÁRAK FELSZERELÉSE
PROFI ZÁRSZAKÉRTŐK A BAUVIR KFT-TŐL

Ha azonnali segítségre van szüksége mert:

Elromlott a zár, elhagyta a kulcsot, kicsapódott

vagy betörtek,akkor ne habozzon

hívja az ügyeleti számunkat:  061-290-1306 vagy 0620-529-0385

Bauvir KFt.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEK:

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, és a hasznos tippeken túl most Öné egy beváltható ajándék kupon 2000 Ft értékben, melyet a hibaelháritás során munkatársunknál válthat be!
 

 • Kérek értesítést az alábbi akciókról:

 • Dugulás-elhárítás
 • Gázszerelés
 • Vízszerelés
 • Zárszerelés
 • Műszeres csőtörés-vizsgálat
 • Kamerás csővizsgálat

 

ajtonyitás, zárnyitásajtonyitás, zárnyitás

061-290-1306 és 0620-5290385

Zárszerviz gyors-szolgálatunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: ZÁRNYITÁS, AJTÓNYITÁS BUDAPEST ÉS PEST MEGYÉBEN, képzett zárszerelő szakemberekkel.


 • Roncsolásmentes ajtónyitás, zárnyitás, zárcsere
 • Cilinder ,zárbetét készítése, zárbetét csere,felszerelése
 • Zárbetét , átkódolása-cseréje, zárszerelés
 • Hevederzár szerelése, hevederzárak  gyártása, hevederzárak javíása
 • Betörés utáni helyreállítás
 • Zárak utáni kulcskészítés
 • Főkulcsos, vezérkulcsos rendszerek
 • Roncsolásmentes autónyitás

AJTÓNYITÁS, ZÁRNYITÁS, AUTÓNYITÁS, GÉPJÁRMŰ NYITÁS RONCSOLÁSMENTESEN BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN  ajtonyitás, zárnyitás

 • A BAUVIR KFT Szállítja a megoldást! Ráadásul 1 órán belül!
 • Legfontosabb célunk, hogy segítsünk Önnek a problémában!
  Minden munkáért garanciát vállalunk, és a hét minden napján rendelkezésre állunk zárszervizünkkel.
 • Zárszerelőink,az  ajtónyitást , zárnyitást, azonnali kiszállással végzik, biztonsági ajtónyitása, hevederzárak nyitása, zárjavítás és zárcserék. Speciális ajtónyitás, zárnyitás roncsolás mentes ajtómentés, betörés utáni helyreállítás, hatósági ajtónyitás azonnali zárcserével. Gépjármű zárnyitások
 • Ajtónyitások, zárnyitások Budapesten: szolgáltatásainkat az összes kerületben végezzük, azonos kiszállási költséggel éjjel- nappal és hétvégén az áraink nem változnak.
  Ajtónyitás, Zárnyitás, Zárszerviz ügyelet: 061-290-13-06

 

Ajtónyitás, zárnyitás, Zárszerviz nonstop: Ajtónyitás, Mechanikus és elektromos zárak nyitása

 • beltéri ajtónyitás, kapuk nyitása zárszerelő Bauvir
 • Garázskapuk nyitása
 • Hevederzárak nyitása
 • Fő és vezérkulcsos rendszerek esetén az ajtónyitáskor a rendszer nem károsul-módosul
 • Ablakok, erkélyek  zárnyitása
 • Betörés esetén roncsolódott zárak zárnyitása

Kizárta magát? ajtónyitás- zárnyitás
Lehetőség szerint megpróbáljuk roncsolás mentesen /az ajtó nem sérül/ kinyitni az ajtaját, hogy ne kelljen új zár az ajtóba, és tovább használhassa a régit.

Elvesztette a kulcsait? -kirabolták?
A legfontosabb, hogy gyorsan cselekedjünk, első lépés a zárcsere, az értékeinek védelme érdekében

Hatósági ajtónyitások, zárnyitások: Ajtónyitás Hatósági szerveknek, Bankoknak, Hivataloknak, Önkormányzatoknak, és egyéb szerveknek biztosítjuk az  ajtó nyitásokat, előre egyeztetett időpontra érkezünk, leinformálható zárszerelőkkel.

 

ZÁRSZERELÉS, ZÁRBETÉT SZERELÉS, ZÁRBETÉT CSERE, A BAUVIR KFT ZÁRSZERELŐIVEL

zárszerelés Budapest

A zárszerelés egyaránt magába foglalja a zárszerelést, zárbetét szerelést és az ehhez tartozó kiegészítők szerelését. A zárszerelés a biztosítók és a rendőrség előírásainak illetve a biztonsági követelményeknek megfelelően történik.

Mivel a zárszerelés sokszor hirtelen jövő igényből ered, így a hét minden napján, éjjel-nappal hívhatóak vagyunk, akár ünnepnapokon is 24 órás műszaki zárszerviz ügyeletet biztosítunk.
Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy, minőségi, magas színvonalú zárszerviz  szolgáltatásban lesz részük. A visszatérő ügyfeleink már tudják ezt!

Zárszerelés igazi mesterektől: állunk rendelkezésükre napi 24 órában!

Sokunkkal előfordult már, hogy beletört a zárba a kulcs vagy hirtelen felmondta a szolgálatot az ajtózár. A zárszerelés ma már nem egyszerű lakatosmunka, kifinomult műszaki érzék és szakmában való jártasság kell hozzá.

Ne várja meg, míg betörnek az otthonába, cseréltesse biztonságosabbra zárjait képzett zárszerelővel!

A zárszerelő szakembereink a megrendelőink kívánságait maximálisan teljesítik, ügyelve arra hogy, betartsák a biztonságtechnika szabályait.
Fontos, hogy jó minőségű zárakat szereltessen be, mert ezzel előzheti meg a későbbi anyagi veszteségeit, az esetleges pszichikai megrázkódtatást, amit egy betörés okozhat.

Gondoskodjon lakása, ingatlana megfelelő biztonságtechnikai védelméről!

 ajtonyitás

Zárszerelő, zárszerviz ,Szolgáltatásainkat az összes kerületben végezzük, azonos kiszállási költséggel éjjel- nappal és hétvégén az áraink nem változnak.

Elforog a zárban a kulcs? –esetleg nem tudja kivenni a kulcsot? Beletörött a kulcs a zárba?

Zárszerelő Kollegáink a helyszínen is tudnak zárakat javítani, vagy bármilyen típusú zárat illetve zárbetétet cserélni. Alkalmazkodunk az igényekhez így többféle áron és minőségben tudunk zárbetéteket biztosítani a helyszínen.

 • Biztonsági zárnak minősül a minimum 5 csapos hengerzár, a minimum 3 rotoros mágnes-zár, a kéttollú kulcsos zár, a szám vagy betűjel kombinációs zár, amennyiben a variációs lehetőségek száma meghaladja 10.000-et, valamint az egyedi minősített lamellás zár.
 • A hengerzárat fúrás, törés ellen védeni kell. / megfelelő pajzs vastagsággal./
 • Az ajtó lap pontos beállítása-illeszkedése meghatározza a zárszerkezetek tökéletes működését.

Mi a helyzet az Ön lakásával? Biztonságosan védett az otthona? Értékei védelme mennyit ér Önnek? Spórolással mennyi pénzt dobhat ki az ablakon?

Zárszerviz ügyelet: 061-290-13-06               ajtonyitás, zárnyitás

Nagyobb védelmet szeretne? - zárszerelés, zárbetét csere, igényesen
Hagyományos zárbetéteit , zárszerelőink kódkártyás fúrásvédett fúrt kulcsos saválló zárbetétekre cserélik, kódkártyával ellátott-ami abban védi Önt hogy a kulcsmásolásra csak arra jogosult akinél a kártya van. Így biztos lehet abban hogy szomszéd, szerelő ,idegen akár albérlő nem másol m
 agának kulcsot. Zárbetéteit levédjük, hevedereket szerelünk és Biztonsági rácsokat gyártunk.

zárszervzi

Azonos zárlatú rendszer

Minden zárbetét, laka és szekrény egy kulccsal nyitható.
Kényelmes és biztonságos megoldás

Főkulcsos rendszer:

A főkulcs minden zárbetétet nyit, emellett minden cilindernek van saját kulcsa,
amely csak az adott betétet nyitja.

Vezérkulcsos rendszer:

Minden cilindernek van saját kulcsa, amely csak az adott betétet nyitja, csoportonként van egy főkulcs,amely a csoporthoz tartozó összes zárbetétet nyitja. A vezér kulcs minden zárbetétet nyit.

 

Biztonsági zárszerkezetek átkódolása (tollas kulcsok is): Ha nem szeretné az egész szerkezetet kicserélni de, új kulcsokra van szüksége (a régi, már ne működtesse) akkor átkódoljuk a zárat.

Kit bízzunk meg a zárcsere elvégzésével?

Sürgős lenne egy zárcsere, vagy éppen szeretné "betörésmentessé" tenni otthonát, de nem tudja eldönteni, mi alapján válassza ki a megfelelő zárszerelő szakembert?

Mire érdemes odafigyelni, ha az elérhető legrátermettebb zárszerelőt szeretné megtalálni?

zárszerelő Budapest

A minőségi zárjavítás és zárcsere szolgáltatás ismérvei

 • Profi zárszerelő szakember = minőségi munkavégzés: fontos, hogy a zárcsere hozzáértő lakatos szakember közreműködésével történjen meg. Ezt nehéz felmérni, de az érzéseinkre hallgatva talán már egy telefonbeszélgetés alapján is le tudunk szűrni valamit a hitelességből.

A Bauvir Kft szakértő csapata munkájával a legmagasabb szintű zárszerviz szakmai minőséget garantálja önnek.

 • 24 órás zárszerviz: elég bosszantó, ha elromlik a zár, és beragadunk a saját otthonunkba, vagy éppen nem tudunk bejutni a lakásba. Ezek a szituációk pedig nem mindig munkaidőben történnek, éppen ezért fontos, hogy akár az éjszaka kellős közepén is lehetőségünk legyen kérni egy zárjavítást vagy zárcserét.

A Bauvir Kft zárszerviz szolgáltatása éjjel-nappal elérhető.

 • Versenyképes ár: nem is gondolnánk, hogy mekkora különbségek lehetnek a különböző cégek zárszerviz és zárcsere szolgáltatásainak árfekvése között. Ha nem sürgősségi esetről van szó, tájékozódjunk előre az árakról.

A Bauvir Kft zárszerviz árképzését jelentős mértékben befolyásolja az a szándék, hogy egyszeri ügyfelei a későbbiekben is visszatérjenek hozzá.

 • Garancia: egy jó zárszerviz bátran vállalhat garanciát az elvégzett munkákra, így ha egy cég garanciát ad, ott valószínűleg jó minőségű  zárszerelő munkára számíthatunk.

A Bauvir Kft zárszerviz garanciát vállal zárszerelő szakemberei tevékenységére.

 • Segítség a megfelelő zár kiválasztásában: a jó zárszerelő szakember  az, aki meghallgatja, milyen szempontokat tartunk fontosnak, és az alapján velünk együtt segít a megfelelő zárszerkezet kiválasztásában.

A Bauvir Kft, zárszerviz,  zárszerelő szakértői az egyedi körülményeket és igényeket felmérve a leginkább megfelelő biztonságtechnikai eszközt javasolják ügyfeleik részére.

 

"Záros" ügyeit orvosolja a Bauvir zárszerviz szakembergárdájának gyors, megbízható és szakszerű, 24 órás zárszerviz és zárcsere, zárnyitás, ajtónyitás, lakatos  szolgáltatásával!

A Bauvir Kft zárszerviz csapata minden körülmények között a precíz munkavégzésre törekszik. Ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek, ezért garanciát is vállalunk az elvégzett biztonságtechnikai munkálatokra.

 

 

Zárjavítás, zárszerelés, zárnyitás, autó nyitás, lakatos, ajtónyitás, zárcsere:

zárszerviz Budapest

Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület
Pest megyei települések: Gödöllő, Vecsés, Gyál, Biatorbágy, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunakeszi, Szentendre,
Vecsés és Gyál vonzáskörzete:Üllő, Maglód, Pécel , Ócsa,
Gödöllő és vonzáskörzete: Szada,Veresegyház, Mogyoród, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör,
Diósd, Etyek,Budafok, Budatétény, Kamaraerdő, Páty
Budai I . vonzáskörzet:  Sasad,Gazdagrét, Sashegy, pasarét, Hűvösvölgy, Nagykovácsi, Solymár, Üröm, Óbuda, Rózsadomb, Telki, Budajenő
Budai  II  vonzáskörzet: Budakalász, Pomáz, Solymár, Pilisvörösvár, Üröm
Szigetszentmiklós és vonzáskörzete: Halásztelek, Dunaharaszti, Taksony, Szigethalom

 

LinkBank

WYW Directory

WQW webkatalógus

Hun-Web Linkek

Magyar Honlap Linkek

Keresned sem kell!

Linktipp Katalógus

MEGAPORT

Olcsó DVD

Linkgyűjtemény

HungaroCenterHdCenterCukorbeteg-dieta
Dieta-fogyokuraKismama diétaHatékony fogyókúra
Linkgyûjtemény
Magyar

játékok

linkközPONT hu linktár

A Bauvir Kft egyéb szolgáltatásit ajánljuk, ha egy megbízható csapatot keres, akik mindenben partnerek:

DUGULÁSELHÁRÍTÁS, VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS,
BIZTOSNÁGTECHNIKA-VAGYONVÉDELEM-RIASZTÓK, MŰSZERES VIZSGÁLATOK: CSATORNAKAMERÁZÁS,
Csővizsgálatok: AKUSZTIKUS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS